Wok Teriyakilaks

Teriyaki er en av de mest kjente smaksertninger fra Japansk matkultur. En soyabasert woksaus som passe ypperlig med fisk!

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300 g Laksefilet, terninger
1stk Rødløk, strimlet
1stk Rød paprika, strimlet
1stk Broccoli, grovkuttet
2stk Vårløk, grovkuttet
1pose Blue Dragon Woksaus Teriyaki
150g Eggnudler
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek laksefileten ca et minutt. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like