Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
1dl | Vegetabilsk olje | |
300 g | Laksefilet, terninger | |
1stk | Rødløk, strimlet | |
1stk | Rød paprika, strimlet | |
1stk | Broccoli, grovkuttet | |
2stk | Vårløk, grovkuttet | |
1pose | Blue Dragon Woksaus Teriyaki | |
150g | Eggnudler |
1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.
2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek laksefileten ca et minutt. Tas ut av pannen.
3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.
4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.
5. Serveres med nudler.