Kylling Chow Mein-wok

Med Blue Dragons to-stegs woksauser lager du enda bedre wok, like raskt! Kutt omm biffkjøtt eller kylling og ha i en bolle. Hell over kryddermiksen og bland godt. Så woker du på vanlig måte!

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Vil du ha enda mildere smal - tilsett litt kokosmelk sammen med woksausen! 
Ingredienser
3ss rapsolje
300g kyllingfilet i terninger
100g sukkererter, delt i to
3stk rød paprika, strimlet
150 g eggnudler
1stk Blue Dragon Spice&Wok Chow Mein woksaus
Slik gjør du det

1. Ha kyllingen i en bolle, hell over kryddermiksen og bland godt

2. Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg crispy, og kyllingen blir gjennomstekt

3. Tilsett kyllingen. Rør godt om og stek i et par minutter

4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til. Tilbered nudlene som anvist.

5. Sett ned varmen, tilsett posen med woksausen og nudlene, rør om i et lite minutt og server straks!

du vil kanskje også like