Kinesisk BBQ-wok med oksekjøtt

Med Blue Dragons to-stegs woksauser lager du enda bedre wok, like raskt! Kutt opp biffkjøtt eller kylling og ha i en bolle. Hell over kryddermiksen og bland godt. Så woker du på vanlig måte!

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Om du vil ha kjøttet mindre stekt, tar du det ut før du wokker grønnsakene, og tilsetter igjen på slutten sammen med woksausen!
Ingredienser
3ss rapsolje
300g okeskjøtt i terninger
1stk vårløk, grovhakket
1stk rød paprika, strimlet
1stk Blue Dragon Spice&Wok Chinese BBQ woksaus
Slik gjør du det

1. Ha biffkjøttet i en bolle, hell over kryddermiksen og bland godt

2. Varm opp olje i en stekepanne eller wokpanne. Benytt høy varme, da holder grønnsakene seg crispy, og kyllingen blir gjennomstekt

3. Tilsett biffkjøttet. Rør godt om og stek i et par minutter

4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.

5. Sett ned varmen, tilsett posen med woksausen, rør om i et lite minutt og server straks!

du vil kanskje også like