Teriyakiwok

En japanskinspirert woksaus laget av rik soyabønnepuré, soya og et ekstra hint av chili.

  0-15min       medium       Medium     porsjoner
Server gjerne med klassisk sushitilbehør: Ingefær, wasabi og soyasaus!
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300g Kyllingfilet, strimlet (ca 1,5 x 1,5 cm terninger
1stk Rødløk, strimlet
50g Babymais, delt i to
100g Grønne bønner, delt i to
1ts Sesamfrø, ristet
1pose Blue Dragon Woksaus Teriyaki
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kyllingen et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i rødløk, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i grønne bønner og babymais, wok 1-2 minutter til.

3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Dryss over sesamfrø før servering.

du vil kanskje også like