Thai noodle soup green curry

En klassisk, lys Thai-suppe med green curry og kylling

  15-30min       medium       Medium     porsjoner
Erstatt gjerne kylling mer reker eller scampi. Tilsettes da mot slutten av koketiden, slik at det ikke blir overkokt. 
Ingredienser
1ss Vegetabilsk olje
200g Sopp, gjerne ulike typer
0,5glass Blue Dragon Grønn Currypasta
3ltr Kyllingfond eller buljong, utblandet
1/4stk Kinakål, finhakket
2stk Gulrøtter, i skiver
1/2stk Sellerirot, i staver
2ss Blue Dragon Fish sauce
20g Brunt sukker
3stk Kyllingfileter, i små strimler
2pakker Blue Dragon Eggnudler
50g Koriander, frisk, grovhakket
Slik gjør du det

1. Varm oljen i en middels stor kjele på medium varme. Tilsett sopp og stek i 4-5 minutter.

2. Tilsett Green Currypaste, stek 1-2 minutter, og tilsett deretter utblandet kyllingfond (eller buljong).

3. Tilsett kinakål, gulrøtter, selleri, fiskesaus og sukker. La koke i 5-6 minutter på relativt høy varme.

4. Reduser varmen. Tilsett kyllingen og la småkoke i 10-12 minutter, til kyllingen er gjennomkokt.

5. Tilberede eggnudler som anvist i mellomtiden.

6. Tilsett nudlene og koriander like før servering.

du vil kanskje også like