Thai-currygryte med laks

En sterk fiskegryte med kokosmelk.

  15-30min       sterk       Medium     porsjoner
For en sterkere suppe anvendes mer currypaste. For en mildere versjon kan mengden kokosmelk økes noe. 
Ingredienser
500g Laksefilet i terninger
200g Poteter
3ss Blue Dragon Red Curry Paste
4stk Sjalottløk, hakket
1/2 stk Rød paprika, hakket
1pakke Sukkererter
50g Ananas i terninger
4dl Blue Dragon Kokosmelk
250g Jasminris
1håndfull Basilikumblader (Thai Basilikum eller Europeisk)
Slik gjør du det

1. Skrell potetene og skjær dem i båter. Kok dem nesten ferdige i vann tilsatt 1 ss curry paste, og hell deretter av vannet.

2. Skjær laksen i terninger på ca. 1 x 1 cm. Skjær grønnsakene i strimler.

3. Fres løk og reten av curry pasten i ett minutt, tilsett kokosmelk og gi det et oppkok.

4. Vend forsiktig inn grønnsaker, frukt, poteter og fisk. La det småkoke i noen minutter til fisken virker ferdig. Den skal ikke være overkokt.

5. Smak til med salt, pepper og ev. litt lime og sukker.

6. Pynt med basilikum, og server med ris.

du vil kanskje også like