Teriyakikjøttboller

En spennende verjon av klassiske kjøttboller a la Japan!

  15-30min       medium       Medium     porsjoner
Juster ønsket styrke på kjøttbollene ved å øke / redusere mengden wasabi i deigen. Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus. 
Ingredienser
600g Kyllingkjøttdeig
4ss Blue Dragon Teriyaki Dipping Sauce
3-5ts Blue Dragon Wasabi paste
2fedd Hvitløk, finhhakket
1/2stk Fersk ingefær, revet
1stk Vårløk, finhakket
1stk Egg
2ss Ristede sesamfrø
1dl Brødkrum (alternativt brødsmuler)
1ts Salt
4porsjoner Potetmos
Slik gjør du det

1. Rør sammen en jevn farse av alle ingrediensene. Knas med hendene slik at deigen setter seg godt. Blir deigen for fast kan du spe ut med litt vann.

2. Forme jevne og fine kjøttboller. Stekes på middels varme til de blir gyllenbrune

3. Serveres med potetmos.

du vil kanskje også like