Teriyakikjøttboller

En spennende verjon av klassiske kjøttboller a la Japan!

  15-30min       medium       Medium     porsjoner
Juster ønsket styrke på kjøttbollene ved å øke / redusere mengden wasabi i deigen. Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus. 
Ingredienser
600gKyllingkjøttdeig
4ssBlue Dragon Teriyaki Dipping Sauce
3-5tsBlue Dragon Wasabi paste
2feddHvitløk, finhhakket
1/2stkFersk ingefær, revet
1stkVårløk, finhakket
1stkEgg
2ssRistede sesamfrø
1dlBrødkrum (alternativt brødsmuler)
1tsSalt
4porsjonerPotetmos
Slik gjør du det

1. Rør sammen en jevn farse av alle ingrediensene. Knas med hendene slik at deigen setter seg godt. Blir deigen for fast kan du spe ut med litt vann.

2. Forme jevne og fine kjøttboller. Stekes på middels varme til de blir gyllenbrune

3. Serveres med potetmos.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese