Sitrongress Kyllingwok

En smakfull wokrett basert på den middels krydrede sausen Szechuan Tomat.

  0-15min       medium       Lett     porsjoner
Spe ut woken med Blue Dragon kokosmelk for å få en litt mildere og fyldigere smak. Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300 g Kyllingfilet, strimlet (ca 1,5 x 1,5 cm terninger
100g Champignon, skivet
1stk Løk, strimlet
100g Sukkererter
1pose Blue Dragon Woksaus Lemongrass & Chilli
150g Blue Dragon Nudler
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kyllingen et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like