Sweet Sour Svinewok

En av de mest kjente kinesiske retter, der sødme og syrlighet kombineres.

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Strø litt ferske urter på retten før servering så blir det ekstra lekkert! Piff gjerne retten opp med Blue Dragon Soyasaus og Blue Dragon Sweet Chilli Dippingsaus eller Blue Dragon Hoisinsaus, som tilbehør eller tilsatt i woken.
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300g Svinefilet, strimlet
1stk Broccoli, grovkuttet
100g Grønne erter
1stk Gulrot, tynne strimler
1pose Blue Dragon Woksaus Sweet&Sour
150g Blue Dragon Eggnudler
100g Mais
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like