Sweet & Sour Pork

Klassisk kinesisk saus som mikser det søte og syrlige på en fremragende måte.

  15-30min       mild       Lett     porsjoner
Hvordan klargjøre wokpannen (for karbon- og stålwokpanner)
1.	Vask wokpannen grundig med såpe og vann, la tørke ved å sette på platen på lav varme. 
2.	Når tørr, skru temperaturen opp til høy og tilsett 2-3 spiseskjeer olje. Pass på at hele den indre overflaten er dekket med olje. 
3.	Fortsett med å spre rundt oljen når det begynner å brenne, pannen vil få en mørkere farge (det vil ryke, så pass på å ha god ventilasjon og vinduet åpent!) 
4.	La kjøle av, og oljen vil størkne. 

Ingredienser
2ss Vegetabilsk olje
600g Svinefilet, strimlet
4stk Vårløk, grovkuttet
1pakke Sukkererter
1stk Gul paprika, strimlet
100g Champignon, skivet
1glass Blue Dragon Woksaus Sweet&Sour
250g Blue Dragon Eggnudler
Slik gjør du det

1. Brun kjøttet i noen minutter.

2. Tilsett sausen, la det småkoke i 5 minutter. Tilsett grønnsakene, la småkoke i 5 minutter til.

3. Tilbered nudler som anvist på pakken.

4. Server med nudlene på tallerken toppet med sausen.

du vil kanskje også like