Hvordan klargjøre wokpannen (for karbon- og stålwokpanner) 1. Vask wokpannen grundig med såpe og vann, la tørke ved å sette på platen på lav varme. 2. Når tørr, skru temperaturen opp til høy og tilsett 2-3 spiseskjeer olje. Pass på at hele den indre overflaten er dekket med olje. 3. Fortsett med å spre rundt oljen når det begynner å brenne, pannen vil få en mørkere farge (det vil ryke, så pass på å ha god ventilasjon og vinduet åpent!) 4. La kjøle av, og oljen vil størkne.
2ss | Vegetabilsk olje | |
600g | Svinefilet, strimlet | |
4stk | Vårløk, grovkuttet | |
1pakke | Sukkererter | |
1stk | Gul paprika, strimlet | |
100g | Champignon, skivet | |
1glass | Blue Dragon Woksaus Sweet&Sour | |
250g | Blue Dragon Eggnudler |
1. Brun kjøttet i noen minutter.
2. Tilsett sausen, la det småkoke i 5 minutter. Tilsett grønnsakene, la småkoke i 5 minutter til.
3. Tilbered nudler som anvist på pakken.
4. Server med nudlene på tallerken toppet med sausen.