Orientalsk kyllingsalat

Kombinasjonen av kylling, friske urter og fiskesausdressingen gir en fantastisk frisk salat med smak av ekte, asiatisk sommer!

  15-30min       mild       Lett     porsjoner
Ingredienser
1/2stk Gulrot i strimler
50g Cashewnøtter
1/2plante Koriander, frisk
1/2stk Agurk, tynne skiver
1ss Blue Dragon Sushi Ingefær
1/2plante Gressløk, grovhakket
1/2stk Rødløk, finhakket
1/2plante Mynte
300g Kyllingfilet
1stk Lime, presset
1fedd Hvitløk, finhakket
1ss Sukker, finkornet
1ss Fish sauce
2ss Blue Dragon Chilli Dipsaus
1stk Isbergsalat, stor
Slik gjør du det

1. Kyllingfileten kuttes i strimler, saltes og pepres og stekes i panne i litt olje.

2. Bland sammen agurk, gulrot, sushi-ingefær, gressløk, rødløk, m.ynte og koriander i en bolle. Ha i kyllingfileten (kan gjerne være avkjølt)

3. Mikse dressingen i egen bolle: Limejuice, sukker, fiskesaus og sweet chilisaus. Røres godt. Benytt gjerne en boks med lokk, slik at dressingen kan ristes. Hell så over salaten, og miks godt.

4. Vask og velg ut fire store, fine blader av salaten, formet som en salatbolle. Legg opp salaten oppi "Isberg-bollen". Pynte med cashewnøtter, litt ekstra urter og ekstras Sweet Chilisaus.

du vil kanskje også like