Sweet Chilli Kyllingwok

Sweet Chilli tar av - som tilbehør, dipp og salatdressing. Men som smaksetter til wok passer den minst like bra!

  0-15min       medium       Medium     porsjoner
Blue Dragon Hoisin-saus passer ypperlig som tilbehør til denne retten.
Ingredienser
300g Kyllingfilet, strimlet (ca 1,5 x 1,5 cm terninger
1stk Gulrøtter, kuttet i strimler
3stk Vårløk, grovkuttet
1boks Vannkastanjer
1pose Blue Dragon Woksaus Sweet chilli
3ss Vegetabilsk olje
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kyllingen et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i gulrøtter og halvparten av vårløken, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i vannkastanjer og wok et minutt til.

3. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Pynt med resten av vårløken, server.

du vil kanskje også like