Grønn Currywok

  15-30min       medium       Medium     porsjoner
Juster ønsket styrke på retten ved å tilsette mer eller mindre curry paste. 
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
600g Svinekjøtt i strimler
1stk Pastinakk i tynne skiver
1stk Paprika i terninger
100g Sukkererter
100g Rødløk i strimler
3ts Blue Dragon Grønn Currypasta
400 g Blue Dragon Kokosmelk
250g Eggnudler
Slik gjør du det

1. Tilbered nudler som anvist på pakken.

2. Varm opp en wok- eller stekepanne, stek grønnsakene på høy varme i noen minutter, og sett dem deretter til side.

3. Stek kjøttet et par minutter, skru ned varmen og tilsett karripasta og kokosmelk. La kjøttet småkoke til det virker mørt. Tilsett deretter grønnsakene, og kok opp igjen.

4. Smak til med salt og pepper. Pynt med friske urter. Server med eggnudler.

du vil kanskje også like