Chop Chop svinewok

Chop Suey er kanskje den mest kjente wokretten som finnes!

  0-15min       medium       Medium     porsjoner
Server med Blue Dragon mørk soyasaus som tilbehør.
Ingredienser
1dlVegetabilsk olje
300gSvinefilet, strimlet
1stkRødløk, strimlet
50 gBønnespirer
1stkGul paprika, strimlet
50gKoriander, grovhakket
1poseBlue Dragon Woksaus Chop Suey
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i rødløk, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i paprika og bønnespirer, wok 1-2 minutter til.

3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Dryss over koriander før servering

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese