Chop Chop svinewok

Chop Suey er kanskje den mest kjente wokretten som finnes!

  0-15min       medium       Medium     porsjoner
Server med Blue Dragon mørk soyasaus som tilbehør.
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300g Svinefilet, strimlet
1stk Rødløk, strimlet
50 g Bønnespirer
1stk Gul paprika, strimlet
50g Koriander, grovhakket
1pose Blue Dragon Woksaus Chop Suey
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i rødløk, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i paprika og bønnespirer, wok 1-2 minutter til.

3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Dryss over koriander før servering

du vil kanskje også like