Klassisk Biffwok med østers og vårløk

Denne retten passer også ypperlig med skalldyr, for eksempel Scampi. Wokes enda litt kortere enn kjøtt, slik at rekene ikke blir overstekt.

  0-15min       sterk       Medium     porsjoner
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300g Biffkjøtt, strimlet
1stk Rød paprika, strimlet
3stk Vårløk, grovkuttet
150g Sopp, kuttet i små biter
1pose Blue Dragon Woksaus Oyster Spring Onion
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i sopp og halvparten av vårløken, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i paprika, wok 1-2 minutter til.

3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Pyntes med resten av vårløken, server

du vil kanskje også like