Biffspyd à la Japan

Grillet kjøtt blir fantastisk godt marinert i en japansk honning- og soyamarinade!

  30-60min       medium       Medium     porsjoner
Server gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus ved siden av.
Ingredienser
600g Biff i små skiver
2-4ts Blue Dragon Wasabi paste
1ss Honning
2ss Blue Dragon Japansk Soyasaus
1ss Blue Dragon Sesam olje
1ss Ybarra Olivenolje
8stk Bambusspyd eller grillpinner
Salatblad
Grønnsaker i staver
Miksede urter
Rømme
Slik gjør du det

1. Bland sammen wasabi med honning, olje, sesamolje og soyasaus. Legg i kjøttet og mariner i 30 minutter i romtemperatur.

2. La kjøtet renne av noen minutter og tre det på spydene

3. Grill kjøttet i ovn, på grill eller i grillpanne og server sammen med grønnsaker etter ønske, salatblad og rømme.

du vil kanskje også like