Teriyaki Yakisoba-wok

Yakisoba er klassisk, japansk street food - "easy, cheap, and very, very tasty!"

  0-15min       mild       Medium     porsjoner
For en mer intens smak, tilsett litt ekstra Blue Dragon Østerssaus og Blue Dragon Dark Soy Sauce sammen med woksausen. 
Ingredienser
1ss Vegetabilsk olje
1ss Ingefær, hakket
3fedd Hvitløk, finhakket
1stk Løk, strimlet
400g Kokt skinke
2stk Gulrot
1pose Blue Dragon Woksaus Teriyaki
1pakke Blue Dragon Eggnudler
0,5plante Koriander, grovhakket
30 g Ristede sesamfrø
Slik gjør du det

1. Tilsett de kokte nudlene, rør godt. Pynt med frisk koriander og sesamfrø, server umiddelbart.

2. Varm en stor stekepanne eller wokpanne, til relativt høy varme. Tilsett olje, ingefær, hvitløk og vårløk, stek i 30 sekunder.

3. Tilsett bacon, stek i 2-3 minutter, under konstant røring, til det er blitt gyldent.

4. Tilsett grønnsakene, stek i et par minutter til.

5. Skru varmen litt ned, tilsett woksausen, og varme i et minutt til.

du vil kanskje også like