Svinewok med hoi sin

Hoi Sin er en søtlig, soyabasert saus som har blitt voldsomt populært i Europa!

  0-15min       sterk       Medium     porsjoner
Tilsett litt kokosmelk for en mildere og mer fyldig saus. Som alternativ kan sausen blandes med majones eller peanøttsmør (for å gi en tykkere konsistens) og brukes som en dip til for eksempel kyllinggrillspyd. Eller hell sausen over kjøttboller, og tilsett litt kokosmasse for et spennende og smakfullt kjøttbollemåltid.
Ingredienser
1dl Vegetabilsk olje
300g Svinefilet, strimlet
1stk Rød paprika, strimlet
50g Babymais, delt i to
150g Sukkererter
2ss Salte peanøtter, ristet, grovhakket
1pose Blue Dragon Woksaus Hoisin
Slik gjør du det

1. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek kjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

2. Ha i paprika, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter. Ha i sukkererter og babymais, wok 1-2 minutter til.

3. Skru ned varmen, ha kjøttet tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

4. Dryss over peanøtter og server

du vil kanskje også like