Vårløk- østerswok med biff

Wokrett med østers- og vårløksaus, en rund og god smaksetting som "alle" liker

  0-15min       mild       Lett     porsjoner
Når du woker, husk på disse tre tipsene: 
Wokpannen eller stekepannen skal være skikkelig varm! Da vil råvarene beholde den gode smaken, holde seg sprø og få et fint, innbydende utseende. 
Ikke ha for mye ingredienser i pannen av gangen. Da vil retten bli kokt istedenfor stekt. 
Grønnsaker, kjøtt eller fisk som du har i woken skal være tørre. Friske grønnsaker eller ferdig wokmiks fra frukt/grønt-avdelingen, kjøtt eller fisk fra kjøledisken. Ikke benytt frosne grønnsaker, kjøtt eller fisk. 
Ingredienser
1 dl Vegetabilsk olje
300 g Biffkjøtt, strimlet
100g Champignon, skivet
1 stk Paprika, strimlet
1pk Sukkererter
1pose Blue Dragon Woksaus Oyster Spring Onion
150g Blue Dragon Eggnudler
Slik gjør du det

1. Del grønnsakene. Nudlene tilberedes som anvist på pakken.

2. Varm opp oljen i en wok eller en stekepanne (høy varme) og stek biffkjøttet et par minutter. Tas ut av pannen.

3. Ha i grønnsakene, wokes på tilsvarende høy varme et par minutter.

4. Skru ned varmen, ha kyllingen tilbake. Tilsett woksausen, rør om i 1-2 minutter.

5. Serveres med nudler.

du vil kanskje også like