Kylling panko

Panko er en meget populær ingrediens i japansk mattradisjon. Brukes som coating til reker, fisk, kylling, kjøtt og grønnsaker før steking eller fritering. Gir en delikat, crunchy tekstur og nydelig smak! Dette blir lett barnas favoritt til middag, eller som appetizer eller forrett med en frisk dip ved siden av.

  0-15min       mild       Medium     porsjoner
Benytt gjerne samme oppskrift med hvit eller rød fisk. Hjemmelagede fiskepinner a la Japan! 
Ingredienser
4stk kyllingfilet
Litt salt og pepper
4ss hvetemel
2 stk Blue Dragon egg
120 g Blue Dragon Panko Breadcrumb
Litt matolje F.eks raps- og olivenolje
Slik gjør du det

1. Skjær kyllingbrystet på langs. Krydre med salt og pepper.

2. Dypp kyllingfletene i mel, deretter I lettpisket egg.

3. Dypp i panko-miksen

4. Varm olje i en stekepanne, evt i en frityr.

5. Stek kyllingfiletene I pannen til gjennomstekt, evt i frityr. Skal bli gyldne og crispy.

6. La oljen renne av og skjær opp

7. Server med ris og salat!

du vil kanskje også like