Kylling à la Japan

Ovnsstekt kylling med japansk marinade!

  +60min       medium       Medium     porsjoner
Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus.
Ingredienser
600g Kyllinglår, benfri
2ss Ybarra Olivenolje
2ss Blue Dragon Risvineddik
4ss Blue Dragon Japansk Soyasaus
1-3ts Blue Dragon Wasabi paste
3stk Sjalottløk, finhakket
4porsjoner Blue Dragon Sushi-ris
Persille eller koriander til pynt
Slik gjør du det

1. Visp sammen olje, risvineddik, soyasaus, wasabi og sjalottløk i en romslig bolle. Legg i kyllingen, vend godt og la det hele marinere en time i kjøleskapet.

2. Legg kyllingen i en ildfast form, hell over marinaden og litt salt.

3. Stekes i 20-30 minutter på 150 grader, øk til 225 grader og stek ytterligere 5-10 minutter til kyllingen har fått fin farge.

4. Server kyllingen med friske urter strødd over, og ris ved siden av.

du vil kanskje også like