Kylling à la Japan

Ovnsstekt kylling med japansk marinade!

  +60min       medium       Medium     porsjoner
Server med dine favorittgrønnsaker og gjerne litt Sushi-ingefær, ekstra wasabi og japansk soyasaus.
Ingredienser
600g Kyllinglår, benfri
2ss Ybarra Olivenolje
2ss Blue Dragon Risvineddik
4ss Blue Dragon Japansk Soyasaus
1-3ts Blue Dragon Wasabi paste
3stk Sjalottløk, finhakket
4porsjoner Blue Dragon Sushi-ris
Persille eller koriander til pynt
Slik gjør du det

1. Visp sammen olje, risvineddik, soyasaus, wasabi og sjalottløk i en romslig bolle. Legg i kyllingen, vend godt og la det hele marinere en time i kjøleskapet.

2. Legg kyllingen i en ildfast form, hell over marinaden og litt salt.

3. Stekes i 20-30 minutter på 150 grader, øk til 225 grader og stek ytterligere 5-10 minutter til kyllingen har fått fin farge.

4. Server kyllingen med friske urter strødd over, og ris ved siden av.

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese