Chicken Satay

  30-60min       medium       Vanskelig     porsjoner
Toppe risen med litt Blue Dragon Hoisin-saus før servering
Ingredienser
600gKyllingfilet, strimlet (ca 3 x 3 cm terninger)
1stkLøk, hakket
2stkHvitløksfedd, hakket
1ssSukker
1ssLime, presset
1ssYbarra Olivenolje
1ssBlue Dragon Fish sauce
1poseBlue Dragon Woksaus Spicy Satay premium
250gJasminris
Slik gjør du det

1. Bland løk, hvitløk, sukker, lime, olivenolje og fiskesaus til en glatt marinade. La kyllingstrimlene hvile i marinaden i ca. 30 minutter.

2. Tre kyllingen på spyd, og grill den ferdig på kullgrill eller i stekeovn ved 175 grader i 20 minutter.

3. Tilbered ris som anvist på pakken

4. Kok opp sataysausen.

5. Server kyllingspyd med ris og sataysaus ved siden av som dippingsaus

du vil kanskje også like

Click to access the login or register cheese