Chicken Satay

  30-60min       medium       Vanskelig     porsjoner
Toppe risen med litt Blue Dragon Hoisin-saus før servering
Ingredienser
600g Kyllingfilet, strimlet (ca 3 x 3 cm terninger)
1stk Løk, hakket
2stk Hvitløksfedd, hakket
1ss Sukker
1ss Lime, presset
1ss Ybarra Olivenolje
1ss Blue Dragon Fish sauce
1pose Blue Dragon Woksaus Spicy Satay premium
250g Jasminris
Slik gjør du det

1. Bland løk, hvitløk, sukker, lime, olivenolje og fiskesaus til en glatt marinade. La kyllingstrimlene hvile i marinaden i ca. 30 minutter.

2. Tre kyllingen på spyd, og grill den ferdig på kullgrill eller i stekeovn ved 175 grader i 20 minutter.

3. Tilbered ris som anvist på pakken

4. Kok opp sataysausen.

5. Server kyllingspyd med ris og sataysaus ved siden av som dippingsaus

du vil kanskje også like