Regler for personvern og bruken av informasjonskapsler

Dette Blue Dragon-nettstedet («nettstedet») er eid og drives av AB World Foods Limited («AB World Foods» eller «vi» eller «oss»).

AB World Foods har forpliktet seg til å beskytte og respektere ditt personvern samt å overholde gjeldende lover for personvern. Disse reglene spesifiserer (1) den typen informasjon vi samler inn fra deg når du besøker nettstedet; og (2) den måten vi behandler informasjon på som vi samler inn fra deg, eller som du gir oss via nettstedet.

Så langt UK Data Protection Act 1998 (og tilsvarende lovgivning i andre EU-land) angår, er datakontrolleren AB World Foods Limited et firma registrert i England og Wales (selskapsnr. 01400901) med forretningskontor ved Weston Centre, 10 Grosvenor Street, London W1K 4QY.

Før du begynner

Vårt nettsted kan inneholde lenker til relaterte nettsteder for enkel navigasjon og informasjon. Vi har ingen kontroll over innholdet, og kan ikke holdes ansvarlig for personvernreglene til disse lenkede nettstedene, selv i tilfeller der disse kan vise kjennemerker tilhørende Blue Dragon, AB World Foods eller tilknyttede selskaper. Før du avgir personlig informasjon til slike lenkede nettsteder, bør du undersøke personvernreglene til de aktuelle virksomhetene som det lenkes til fra våre nettsteder. Disse stedene kan sende sine egne informasjonskapsler til brukerne, samle inn data eller be om personopplysninger.

Innsamlet informasjon gjennom vårt nettsted

Når du besøker nettstedet vårt, kan vi samle inn informasjon om ditt besøk på to nivåer:

(1) statistisk informasjon, som samles inn mens du navigerer på nettstedet

(2) personopplysninger som du bevisst og frivillig avgir til oss

Statistisk informasjon

Generelt samler dette nettstedet automatisk inn visse opplysninger om brukerne, som antallet og hyppigheten av besøk på våre nettsteder. Vi kan også be deg om å samhandle med nettstedet gjennom å svare på spørsmål og velge preferanser etter hvert som du beveger deg rundt på nettstedet. Vi bruker disse dataene bare på en aggregert og ikke-personlig identifiserbar måte. Innsamlede data hjelper oss med å kartlegge preferansene til våre besøkende og å forbedre nettstedet for å gjøre det så tiltalende som mulig for så mange av de besøkende som mulig.

Vår bruk av informasjonskapsler

Som mange andre firmaer bruker vi informasjonskapsel-teknologi på nettstedet vårt.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er tekstfiler som et nettsted sender til din nettleser, som i sin tur lagrer dem på enheten som du bruker til å navigere på nettet.

Hvilke informasjonskapsler brukes på vårt nettsted?

Vi bruker flere typer informasjonskapsler for ulike formål, som beskrevet nedenfor:

Vedvarende informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene inneholder bare et unikt tall, slik at vi neste gang du besøker oss, kan se om du har vært her før, eller om dette er første gang du besøker nettstedet. Disse informasjonskapslene inneholder ingen personlig informasjon om deg, og gir oss ingen måte å kontakte deg på. De henter heller ikke ut noe informasjon fra datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapslene for å kartlegge hvilke deler av nettstedet vårt du er mest interessert i, slik at vi kan gi deg mer av det du ønsker.

Øktbaserte informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon om ditt aktuelle besøk på nettstedet, som for eksempel om du har logget inn selv, eller om du har blitt formidlet via et elektronisk skjema. Vi bruker disse informasjonskapslene til å gjøre informasjon personlig og bidra med nettbaserte tjenester. De kan også gi oss en rask og hendig måte å holde nettstedets innhold aktuelt og relevant på for dine interesser. Vår server bruker dessuten informasjonskapsler til å bidra til samhandling med databasemaskinen, og gjør dermed funksjonaliteten bedre på nettstedet ved hjelp av sikker lagring av eventuelle personopplysninger du har delt med oss. Disse informasjonskapslene blir slettet i det øyeblikk du lukker nettleservinduet.

Du finner mer informasjon om de individuelle informasjonskapslene vi bruker og deres formål i tabellen nedenfor:

Kapselnavn/IDFormålSatt av AB World Foods eller tredjepart?Levetid
cookie_policyBrukes til å avgjøre om brukeren har godtatt bannermelding om reglene for bruk av informasjonskapsler slik at banneret ikke vises på nytt.AB World Foods1 år
__utmaBrukes til å identifisere brukere og økter. Informasjonskapselen blir laget når javascript-biblioteket kjøres og det ikke finnes noen __utma-informasjonskapsler. Informasjonskapselen blir oppdatert hver gang data sendes til Google Analytics.Tredjepart (Google Analytics)2 år
__utmbBrukes til å bestemme nye økter eller besøk. Informasjonskapselen blir laget når javascript-biblioteket kjøres og det ikke finnes noen __utmb-informasjonskapsler. Informasjonskapselen blir oppdatert hver gang data sendes til Google Analytics.Tredjepart (Google Analytics)30 min fra sett/oppdater
__utmcBrukes ikke i ga.js. Satt opp for samhandling med urchin.js. Historisk ble denne informasjonskapselen brukt sammen med __utmb for å avgjøre om brukeren var en ny eller returnerende besøkende.Tredjepart (Google Analytics)Slutt på nettleserøkt

Vi vil ikke kombinere informasjon som samles ved hjelp av informasjonskapsler med noen personopplysninger du måtte gi oss, inkludert hva ditt skjermnavn eller e-postadresse er.

Deaktivere eller aktivere informasjonskapsler

De fleste nettlesere vil automatisk godta informasjonskapsler, men du kan vanligvis avvise eller selektivt akseptere enkelte typer ved å endre preferansene i nettleseren din.

Du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren. Du risikerer imidlertid at du ikke kan vise alle de interaktive funksjonene på nettstedet vårt hvis du deaktiverer informasjonskapsler, og noen nettsteder vil kanskje ikke vises som de skal.

Hvis du deler datamaskin med andre, vil aksept eller avvising av informasjonskapsler påvirke alle som bruker maskinen.

Finn ut hvordan aktivere/deaktivere informasjonskapsler

Referenter, IP-adresser og omgivelsesvariabler

En «referent» er informasjon som videresendes av en nettleser om den nettadressen du ble lenket hit fra, og samles automatisk inn av vår nettserver. Vi bruker denne informasjonen til å kartlegge brede demografiske trender som kan brukes for å gi deg informasjon som er tilpasset dine interesser.

IP-adresser samles automatisk inn av nettserveren vår. IP-adressen er et tall som brukes av datamaskiner på nettet til å identifisere hverandre, slik at data (for eksempel informasjon du forespør fra nettsider) kan bli sendt direkte til deg. Du blir ikke personlig identifisert gjennom denne informasjonen.

Miljøvariabler vi samler inn, inkluderer tiden, typen nettleser du bruker, operativsystem/ plattform og maskinens prosessorhastighet. Denne informasjonen bruker vi bare som bred demografisk informasjon for å kunne gi deg informasjon som er tilpasset dine interesser.

Personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger om deg, og omfatter:

• navn, e-postadresse og all annen informasjon du gir oss via nettstedet
• all korrespondanse du sender oss
• opplysninger om ditt besøk på nettstedet og de sidene du besøker

(a) Hvordan vi samler inn personopplysninger om deg

Noen tjenester og funksjoner på nettstedet vårt krever at du gir oss et visst minimum av personopplysninger, som navn, postadresse og e-postadresse, slik at vi kan yte disse tjenestene overfor deg eller oppfylle våre forpliktelser («påkrevd informasjon»). Eksempler på hvor dette forekommer, kan være når du sender inn en forespørsel ved hjelp av funksjonen «Ta kontakt», deltar i en av våre konkurranser, premietrekninger eller kampanjer, bestiller en prøve av våre produkter eller registrerer deg som bruker av nettstedet vårt.

Vi kan også be deg om å oppgi mer informasjon om deg selv for å gjøre det lettere å kontakte deg eller yte tjenestene våre («Valgfri informasjon»). Vi vil gjøre det klart for deg hva som er påkrevd informasjon, og hva som er valgfri informasjon.

(b) Hvordan vi bruker dine personopplysninger

Vi vil bruke dine personopplysninger til det formål de er innsamlet for, eller til eventuelle andre formål som er opplyst ved innsamlingspunktet. Vi vil for eksempel ta vare på og bruke dine personopplysninger til å svare på en forespørsel du har sendt inn med funksjonen «Ta kontakt» eller for å administrere eller varsle deg om resultatet av en av våre konkurranser eller premietrekninger du har deltatt i.

Vi kan også bruke dine personopplysninger på følgende måter:

• for å sikre at innholdet på nettstedet vårt blir presentert så effektivt som mulig for deg
• for våre interne formål, som kvalitetskontroll, nettstedsytelse, systemadministrasjon og til å evaluere bruken av nettstedet vårt for å kunne tilby deg forbedrede tjenester
• for å varsle deg om endringer ved våre tjenester

(c) Velge bort kommunikasjon og oppdatere personinformasjon

Når som helst etter at du har registrert dine personlige opplysninger hos oss, kan du (i) velge bort å motta slik kommunikasjon du kan ha valgt å motta fra oss; og (ii) oppdatere dine personopplysninger ved å varsle oss om endringer ved informasjonen du tidligere har gitt oss.

Alle forespørsler eller meldinger om endringer skal sendes til [AB World Foods Polska, Eurocentrum building, Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warsaw, POLAND,].

(d) Dele dine personopplysninger med andre

Noen ganger vil vi ha behov for å dele dine personopplysninger med tredjeparter som vi samarbeider med for å hjelpe oss å levere tjenester til deg, og for å drive og administrere nettstedets aktiviteter, som konkurranser. Den informasjonen vi deler med disse vil være begrenset til det som er nødvendig for å utføre tjenesten, og de vil ikke være autorisert til å gjøre noen annen bruk av informasjonen.

Med unntak av det som er nevnt i foranstående avsnitt, vil vi ikke dele dine person-opplysninger med noen tredjeparter som ikke er datterselskaper eller morselskaper til AB World Foods, annet enn: (i) når det er lovpålagt; (ii) når du uttrykkelig har autorisert oss til å gjøre det; eller (iii) i tilfelle av at alle vesentlige aktiva til AB World Foods blir kjøpt opp av en tredjepart. I et slikt tilfelle vil person opplysninger som er bevart om selskapets kunder i selskapets databaser, være blant de overførte aktiva.

Aldersbegrensninger

I noen tilfeller vil du ikke kunne registrere deg for bruk av våre tjenester eller produkter dersom du er under en bestemt alder, som fastsatt ved lov i det landet der du bor. I slike tilfeller kan vi be deg om din alder i den hensikt å avgjøre om du er berettiget til å bli registrert.

Vi har ikke til hensikt å innsamle personopplysninger om barn gjennom nettstedet vårt. Alle personer under 16 år som registrerer seg på våre nettsteder, vil bli bedt om å oppgi e-postadressen til en forelder eller foresatt slik at vi kan kontakte dem for å få en bekreftelse før ytterligere kommunikasjon.

Overføring av dine personopplysninger til andre land

Hvis du er bosatt innenfor EØS, kan personopplysninger som vi innsamler fra deg, bli overført til og administrert i en destinasjon utenfor EØS. Denne destinasjonen kan ha andre nivåer av juridisk personvern enn det landet hvor du oppgav dine personopplysninger. Ved å avgi dine personopplysninger samtykker du i en slik overføring, lagring eller behandling. Vi vil treffe alle rimelige tiltak for å sikre at dine personopplysninger behandles trygt og i overensstemmelse med disse reglene om personvern.

Vi må be om at du ikke sender oss dine personopplysninger hvis du ikke ønsker at de skal kunne lagres utenfor EØS. Ved å oppgi din informasjon til oss, samtykker du i at den kan overføres til og lagres ved en destinasjon EØS.

Sikkerhet

Vi lagrer all informasjon du gir oss på, våre sikre servere. Vi kan også lagre dine person-opplysninger i våre egne databaser. Vi vil bare lagre dataene dine så lenge det er rimelig nødvendig etter omstendighetene, og deretter vil personopplysningene dine bli slettet fra våre systemer.

Nettstedet har sikkerhetstiltak på plass for å beskytte mot utilsiktet eller lovstridig sletting eller uberettiget bekjentgjørelse, tilgang til eller modifikasjon av dine personopplysninger som vi kontrollerer.

Likevel er overføring av informasjon over Internett aldri fullstendig sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjonen om deg som blir overført til vårt nettsted; all overføring skjer for din egen risiko. Så snart vi har mottatt din informasjon, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetstiltak for å beskytte mot uberettiget tilgang.

Endringer i disse personvernreglene

Alle endringer som vi måtte gjøre i disse personvernreglene vil bli kunngjort på denne siden. Du må sjekke personvernreglene jevnlig med tanke på endringer. Alle endringer vi måtte gjøre i disse personvernreglene vil bli gjort gjeldende for informasjon som gis gjennom nettstedet etter at de reviderte personvernreglene er kunngjort. Uansett hvilke endringer vi måtte gjøre i disse personvernreglene, vil vi fortsette å bruke dine personopplysninger i overensstemmelse med den versjonen av personvernreglene som gjaldt da opplysningene ble gitt, med mindre du gir oss ditt uttrykte samtykke til å handle annerledes.

Tilgang til dine personopplysninger

Du kan få tilgang til eller oppdatere de personopplysningene vi forvalter om deg ved å sende en forespørsel til oss ved AB World Foods Polska, Eurocentrum building, Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warsaw, POLAND.

Kontakt

Hvis du har spørsmål til disse personvernreglene eller ditt personvern, kan du sende oss en forespørsel per post til AB World Foods Polska, Eurocentrum building, Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warsaw, POLAND.